Cosborg KnystCreme

Ubehag fra knyst er meget udbredt, hvor huden omkring knysten er irriteret, gør ondt og svulmer op. Cosborg KnystCreme afhjælper irritation, opsvulmethed, rødme og ømhed. Undersøgelser viser planteekstraktet TARGETIUM®, udvundet af Tagetes patula, positive virkninger.

Hvordan opstår knyster
En knyst er en frembuling på indersiden af storetåens grundled. Der er tale om en irritationstilstand af slimsæk i huden som efter længere tids tryk fra skotøj bliver irriteret og øm.

Årsagen til tilstanden er formentlig et sammenspil af flere faktorer, hvor arv (gener) og skovalg (smalle, højhælede sko som presser foden frem i den spidse sko), spiller en afgørende rolle.

Planteekstrakt plejer knysten
Det er planteekstraktet TARGETIUM® udvundet af planten Tagetes patula, der afhjælper ubehag fra knyster. Planteekstraktet produceres i Danmark og har fået navnet TARGETIUM®, som er internationalt registreret.

Udover planteekstraktet indeholder cremen jordnøddeolie samt hudpenetrationsforstærker.

Brugsanvisning
Påfør cremen på knyst området. For optimal virkning anbefales påføring 3 gange dagligt de første 3 uger. Herefter 1-2 gange dagligt. Begyndende virkning ses indenfor 3 uger og forsat brug forbedrer resultatet.

Kun til udvortes brug. Undgå kontakt med øjne. Huden må ikke udsættes for sollys efter påføring pga mulig lysfølsomhed på det behandlede område. Beskyt evt. huden med solbeskyttelse.

Cremen er enkel at bruge, trænger godt ind i huden og er behagelig i brug.

Vejl. Udsalgspris kr. 169,- for 25 ml