Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/cosborg.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5033
Cosborg Pretty Legs | Cosborg

Cosborg Pretty Legs

Til pleje af kosmetiske gener på benene, bl.a. misfarvninger, hudbristninger og blå mærker samt afhjælper trætte, tunge ben og fødder.

Tre aktive naturstoffer er samlet i en blødgørende og fugtbevarende plejecreme, der afhjælper tunge og trætte ben. Cremen formindsker træthed og tyngdefornemmelse i underbenene, som så mange kender til, især når man går og står meget.

Huden bliver pænere at se på, men skæmmende misfarvninger kan blive mindre og endda helt forsvinde.

Cosborg Pretty Legs indeholder specielekstrakt af hestekastanje, troldnød og kæmpenatlysolie, der alle har en veldokumenteret virkning. Hestekastanje strammer op. Det kan både modvirke og pleje hudspændinger, hudbristninger og misfarvninger. Troldnød sammentrækker og styrker, så huden ikke så let giver efter og danner mørke pletter. Endelig kan kæmpenatlysolie med sit høje indhold af naturlig GLA være med til at genopbygge den irriterede og misfarvede hud. Det samlede resultat bliver, at kosmetiske hudgener på benene kan reduceres og træthed i underbenene formindskes.

Cremens naturlige lysebrune farve skyldes plantestofferne, der hurtigt trænger ind i huden uden at efterlade hverken en fedtet eller farvet overflade.

Vejl. Udsalgspris kr. 329,- for 100 ml