Hvem er Cosborg Biohealthcare

Om Cosborg

Velkommen til Cosborg A/S

Cosborg er en dansk familieejet biohealthcare virksomhed med mangeårige erfaring indenfor kosttilskud og dokumenteret hudpleje.

Ole & Inge Borgstrøm

Cosborg blev lanceret for mere end 20 år siden i 2002 af ægteparret Ole & Inge Borgstrøm. Cosborg blev stiftet efter ægteparret i 1999 solgte deres naturlægemiddelvirksomhed, BIONA A/S.

Cosborg er et sammensat varemærkenavn fra de tre første bogstaver ”COS”, som kommer af ordet cosmeceuticals (kosmetiske produkter med lægelig virkning) samt ”BORG” fra grundlæggerparrets efternavn Borgstrøm. Værsgó at gå på opdagelse i Cosborg´s univers – rigtig god fornøjelse! Kærligst, Cosborg

100% DANSK HELE VEJEN

Cosborg har en stor distribution i hele Danmark – både fysisk og online. Vores produkter forhandles på cosborg.dk og hos Matas, Helsekostforretninger og Apotektet.

Cosborg er en 100 % dansk virksomhed. Det er vi meget stolte af. Vores produktudvikling og produktion ligger i Nordsjælland og Midtjylland. Lageret er placeret i Nordsjælland og hovedkontoret ligger i hjertet af København.

At alle enheder hos Cosborg er samlet i Danmark afspejles i produktkvaliteten, som er den ypperste. Alle råvarer er nøje udvalgt og gennemtestet. Ydermere har flere af vores produkter egen dansk klinisk undersøgelse. 

Kun de bedste produkter kommer gennem Cosborg´s nåleøje med viden fra kliniske afprøvninger, så vi altid sikrer, at alle produkter er effektive behandlingsformer, som giver synlige resultater på kort tid.

DANSK BIOHEALTHCARE UNIVERS
Cosborg er et univers af gennemtestede hår – og hudplejeprodukter samt kosttilskud, der har et højt indhold af naturlige plantestoffer, ofte kombineret med vitaminer og mineraler samt relevante aktive kosmetiske ingredienser.

Ordet, ”biohealthcare”, er sammensat af ”bio” fra naturlige (urter/droger)/minimale eller ingen tilsætningsstoffer samt ”healthcare”, fra det engelske ord, som betyder sundhedspleje og egenomsorg.